TEČNA ĐUBRIVA

alprom > mineralna đubriva> tečna đubriva

Fertiactyl Starter (NPK 13/5/8 + 4% C + GB + HUM. i FUL. A.) je tečno đubrivo sa hranivima u Fertiactyl kompleksu i huminskim i fulvo kiselinama. Primenjuje se u početnim fazama porasta biljaka.

Fertileader Axis (NP 3/18 + 2,5% Mn + 5,7% Zn + IPA + GB + AA) je tečno đubrivo sa naglašenim sadržajem fosfora, cinka i mangana. Svi makro i mikroelementi nalaze se u Seactiv aminokiselinskom kompleksu.

Fertileader Elite (NK 9/6 + 12 CaO + 0,1% B + IPA + GB + AA) je tečno đubrivo sa naglašenim sadržajem kalcijuma. Svi makro i mikroelementi se nalaze u Seactiv aminokiselinskom kompleksu. Primenjuje se za prihranu voćarskih i povrtarskih kultura i vinove loze.

Fertileader Gold (5,7% B + 0,35% Mo + IPA + GB + AA) je tečno đubrivo sa naglašenim sadržajem bora i molibdena. Sva hraniva se nalaze u Seactiv aminokiselinskom kompleksu.

Fertileader Vital (NPK 9/5/4 + 0,05% B + 0,02% Cu + 0,02% Fe + 0,1% Mn + 0,01% Mo + 0,05% Zn + IPA + GB + AA) je tečno đubrivo koje pored azota, fosfora i kalijuma, sadrži i sve značajne mikroelemente. Svi makro i mikroelementi se nalaze u Seactiv aminokiselinskom kompleksu.

Sulfacid LCN (N 15 + 41% SO3)  je specijalno đubrivo koje se primenjuje za korekciju tj. snižavanje visoke pH vrednosti zemljišta, vode i rastvora za zalivanje.