GRANULISANA ĐUBRIVA

alprom > mineralna djubriva> granulisana djubriva

Eurofertil TOP je linija čvrstih kompleksnih mineralnih đubriva prvenstveno namenjena usevima kod kojih se zahteva brz početni porast i stvaranje optimalnog sklopa biljaka dok proizvodi iz ove linije omogućavaju gajenim kulturama veoma visok procenat iskorišćenja hraniva iz đubriva.
Duofertil TOP je linija čvrstih kompleksnih mineralnih đubriva prvenstveno namenjena usevima koji se gaje na zemljištima sa značajnim nedostatkom fosfora i izraženim blokadama hraniva u zemljištu.
Sulfammo je linija mineralnih đubriva namenjena azotnoj prihrani useva i pored azota sadrži sekundarne elemente magnezijum i sumpor. Karakteristika Sulfammo mineralnih đubriva jeste azot u obliku koji je lako pristupačan gajenim kulturama i ne ispira se iz zemljišta, što omogućava pravilnu ishranu useva azotom uz primenu manjih količina đubriva.
Euronature P 26 B (P 26 + 42 CaO) je čvrsto mineralno đubrivo sa visokim sadržajem fosfora i kalcijuma. Korisiti se za meliorativno đubrenje tj. povećanje sadržaja fosfora u zemljištima izrazito kisele reakcije i primenjuje se za đubrenje ratarskih, voćarskih i povrtarskih kultura.
Actistart (NPK 11/22/5 + 12 SO3 + 2 Zn) je mikrogranulisano NPK đubrivo sa visokim sadržajem fosfora i cinka i primenjuje se za ultralokalizovano startno đubrenje useva.

Physiostart (NP 8/28 + 23 SO3 + 2 Zn) je mikrogranulisano NP đubrivo sa visokim sadržajem fosfora i cinka.